19 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Grote Kerk houdt ‘groene week’ in zomervakantie

Geplaatst op: 11 juli 2022

In de eerste week van de zomervakantie komt de Hervormde Gemeente (Grote Kerk) in beweging tijdens de ‘groengelovig’-activiteitenweek. Op deze manier hopen zij een steentje bij te dragen aan een schonere en betere wereld. “Deze week staat in het teken staan van duurzaamheid, de natuur en Gods schepping. Hoe houden we rekening met elkaar, de aarde en het klimaat”, schrijft het ‘Groengelovig-team’ van de Grote Kerk.

De week wordt gevuld met verschillende werkzaamheden en activiteiten, zoals grasmaaien en onkruid wieden bij hulpbehoevenden, ouderen en instanties, het rapen van zwerfafval langs fietspaden en wandelroutes en het inzamelen van recyclebare producten. Het ontspannen middagprogramma bestaat uit sport, spel en een gezellig samenzijn.

Op woensdag 20 juli staan het op meerdere locaties in Hasselt voor het inleveren van batterijen, jeans, klein huishoudelijke apparaten en klein oud ijzer (pannen, schroeven, bestek etc.) Zie de bijgevoegde flyer om te zien op welke locaties er spullen ingeleverd kunnen worden. Dus wie nog wat in huis heeft  liggen wordt uitgenodigd dit te komen brengen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour