7 oktober 2022 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Bestemming bereikt’ bij Hasselt Actueel

Geplaatst op: 22 juli 2022

Verslaggevers Klaas Jansen en Robert Jansema fietsen deze zomer door Zwartewaterland en Steenwijkerland. Ze zetten koers richting campings, jachthavens en andere vakantieaccommodaties in de omgeving. Daar gaan ze in gesprek met eigenaren om te zien wat hen trekt aan het runnen van een overnachtingsplek.

Hebben ze het druk deze zomer? Waarom komen gasten juist naar hun verblijf? Kun je zelf wel op vakantie met al die drukte? Het zijn zomaar wat vragen waar de reporters antwoord op krijgen in hun zomerserie. Het eerste artikel in de serie ‘Bestemming Bereikt’ verschijnt zaterdag op deze nieuwswebsite. Dan lezen we het verhaal van de familie Roeland, die momenteel hun derde seizoen draaien met camping ‘De Noorde’.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour