17 augustus 2022 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van der Plaats in concert Grote Kerk Hasselt

Geplaatst op: 26 juli 2022

Organist Gerwin van der Plaats houdt donderdagavond 28 juli een orgelconcert in de Grote Kerk van Hasselt. Op het bekende Ruldolph Knol-orgel zal Van der Plaats een toegankelijk programma spelen, met bekende klassieke werken van onder andere Frans Liszt, Max Reger. Naast deze historische werken is er ook ruimte voor een koraalbewerking van Klaas Jan Mulder.

Gerwin van der Plaats (1977) begeleidde op 9-jarige leeftijd al kerkdiensten. Hij ontwikkelde zijn orgelspel onder andere bij Herman van Vliet en Harry Hamer. Op dit moment is Van der Plaats als organist verbonden aan drie gemeenten en dirigeert hij een aantal koren.

Het concert vangt aan om 20.00 uur. De deuren openen om 19.30 uur. Entree voor dit concert bedraagt €12,50. Voor jongeren tot en met 16 jaar is de toegang gratis.

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour