17 augustus 2022 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Drumband Hasselts Fanfare wint goud in Kerkrade (update)

Geplaatst op: 30 juli 2022

Foto: Julia van Dommelen

In de loop van zaterdagavond maakte de jury bekend dat de drumband met een gouden medaille terug kan keren naar Hasselt.

Onder prachtige weersomstandigheden en een redelijk gevuld stadion in Kerkrade, met vele supporters uit Hasselt, heeft de drumband zaterdagmorgen het beste uit zichzelf weten te halen tijdens de wereldkampioenschappen. Na een zeer intensieve voorbereiding traden ze om 11.30 uur aan op de grasmat van het Parkstad Limburg stadion. Zowel marcheren als muzikaal kwamen ze goed uit de verf. Dit optreden werd beloond met een gouden medaille. 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour