31 maart 2023 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jeugdtheaterschool start met lessen in Hasselt

Geplaatst op: 10 september 2022

(Adv.) In de sporthal start de Jeugdtheaterschool Zwolle voor het eerst met theater- en musicallessen in Hasselt. Kinderen kunnen op 19 september kennismaken met de Cursus Theater-Flex. Op 26 september begint de jeugdtheaterschool met de cursus van 24 lessen.

Stap in de spotlight en maak je klaar voor anderhalf uur lang theater. Jouw hoofd zit vol goede ideeën en verhalen en hoe leuk is om dat aan anderen te kunnen laten zien. Samen met een groep kinderen van jouw eigen leeftijd ga je elke week aan de slag. Zo leer je alles over acteren, presenteren en hoe je je eigen ideeën tot een toneelstuk maakt. Een podium is de plek voor theater, de plek voor zang & dans maar bovenal de plek voor plezier.

Wekelijks komen de kinderen bij elkaar. Hier krijgen ze les van een theaterdocent in alle basisprincipes van theater. Acteren voert de boventoon maar ook het ontwikkelen en vormgeven van de eigen fantasie vormt een belangrijk onderdeel. Verder wordt er aandacht besteed aan: samenwerking, samen spel, zelfvertrouwen en presenteren. Twee keer in het jaar zijn er korte presentaties (in december en aan het einde van de cursus) op de leslocatie. Zo kunnen ook broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s meegenieten van al dat jonge talent.

Locatie: Sporthal Anna van der Breggen (podium)

Lessen: Maandag 18:00 – 19:30

Kennismaking: 19-9-2022

Startdatum: 26-9-2022

opgeven via jeugdtheaterschoolzwolle.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour