19 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Textiel-inzameling voor Stichting Aangepast Paardrijden

Geplaatst op: 15 september 2022

Inwoners kunnen vrijdag afvalzakken met textiel aan de straat zetten. Met de opbrengst wordt het werk gesteund van de Stichting Aangepast Paardrijden Kampen (Zwartendijkruiters). Eerder deze maand viel voor deze actie een speciale afvalzak op de deurmat.

De afvalzakken kunnen worden gevuld met nieuwe of gebruikte kledingstukken. Ook tassen, hoeden, petten, schoenen, knuffels, riemen, gordijnen, beddengoed, handdoeken, sokken en poetsdoeken zijn welkom.

Het is belangrijk dat het textiel droog en schoon is. Ingezamelde kleren zijn niet bruikbaar als er bijvoorbeeld verf- of olievlekken in zitten. Gaten of ontbrekende onderdelen zijn geen probleem. Vloerbedekking (matten en tapijt), kussens, dekbedden, speelgoed en breigaren horen niet in de afvalzakken thuis. Deze materialen moeten bij het grofvuil.

De Zwartendijkruiters geven iedereen de mogelijkheid om te paardrijden. In de lessen is er ruimte voor mensen met verschillende beperkingen, zoals autisme, ADHD, een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour