10 juni 2023 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Trainingsgroep Het Zwartewater bindt schaatsen weer onder

Geplaatst op: 19 september 2022

Nu de dagen weer korter worden, de zomer plaatsmaakt voor de herfst is het voor de schaatsers van Trainingsgroep Het Zwartewater weer tijd om de schaatsen onder te binden.

Afgelopen vrijdag is het seizoen begonnen in de schaatstempel van Nederland, Thialf in Heerenveen. Dit seizoen wordt er wekelijks op vrijdag van 19:00 – 20:00 getraind op het snelle ijs van Thialf. Op de vrijdag is er een speciaal ouder-kind uur waardoor alle leeftijden tegelijkertijd kunnen trainen.

Daarom de uitnodigin van de Trainingsgroep: “Ben je nog een beginner maar wil jij leren schaatsen? Of kun je schaatsen maar wil je dit verbeteren? Neem contact op en schaats een keer mee. Er kan vrijblijvend twee keer mee worden getraind voor 5 euro per keer. Schroom niet en stap eens met ons het ijs op.”

Meer informatie op www.trainingsgroephetzwartwater en / of per e-mail: schaatsen@trainingsgroephetzwartewater.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour