2 december 2023 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Succes voor majorettes in Wezep

Geplaatst op: 20 september 2022

De Hasselter majorettegroep Next Generation heeft zaterdag een succesvolle show afgeleverd in Wezep. Als groep zijn de jonge dames eerste geworden. Als duo behaalden Noa en Lisa ook nog een tweede plaats.

Maartje liet daarnaast voor het eerst haar solo-uitvoering zien. Ook stonden Puck en Lynn als duo op de vloer. Aan het eind van het programma hebben ze als groep hun show laten zien in de nieuwe sportpakjes. Iedereen van Next Generation is blij met het mooie resultaat. Voor coach Christel Steenbergen, een van de oprichters van de groep, was het haar laatste evenement. Zij draagt het stokje over aan Janet Boschman.

Volgende uitdaging staat te wachten op 5 november met de provinciale kampioenschappen in Vroomshoop.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour