30 september 2023 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Blokfluitclub De Woudklank geeft les

Geplaatst op: 21 september 2022

Blokfluitclub De Woudklank geeft vanaf 1 oktober les in het clubgebouw van Irene aan de Eikenlaan 1. De lessen van 30 minuten zijn in kleine groepjes te volgen op de zaterdagmorgens met uitzondering van de schoolvakanties.

Nieuwe leerlingen zorgen zelf voor een blokfluit met dubbele boring en een lesboek kan voor 8 euro via de club worden gekocht. Merel ten Klooster en Jenine Kompanje geven de lessen en zorgen bij afwezigheid voor een vervanger.

Voor meer informatie en/of opgaven voor uiterlijk 26 september: woudklankenhasselt@gmail.com. Op de flyer uitgedeeld op de scholen stond een onjuist e-mailadres vermeld.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH