19 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Training voor Zwartewaterlanders met scootmobiel

Geplaatst op: 28 september 2022

Veilig Verkeer Nederland organiseert op 19 oktober in samenwerking met Fytac Ergotherapie en RSR een scootmobieltraining in Zwartsluis voor inwoners van de gemeente Zwartewaterland.

Deze training is bedoeld om scootmobielbezitters veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen. In een gezellige en ongedwongen sfeer wordt de kennis van de verkeersregels opgefrist en geoefend met het gebruik van een scootmobiel. De training bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels voor scootmobielgebruikers en het oefenen met de scootmobiel op een buitenparcours.

Het is mogelijk om na afloop een vervolgafspraak te maken met de ergotherapeut. Ergotherapie wordt voor 10 uur vergoed uit de Basisverzekering.

De training wordt in opdracht van de gemeente Zwartewaterland gehouden op woensdag 19 oktober 2022 van 10.00 tot 12.30 uur in Hotel Zwartewater, De Vlakte 20, 8064 PC Zwartsluis. De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Deelnemers worden verzocht om de eigen scootmobiel mee te nemen. Deelname aan de training is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober 2022 via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een mail te sturen naar: steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Zwartewaterland – Zwartsluis. Graag naam en e-mailadres doorgeven. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 088 524 89 20. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour