25 april 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 presenteert nieuwe presentiegids

Geplaatst op: 4 oktober 2022

Rik Winter reikt namens de club de eerste presentatiegids uit aan Herman Knol van hoofdsponsor Knol Bouw. Foto Gerrit Slurink

De nieuwe presentatiegids van Olympia’28 is zaterdagmiddag gepresenteerd. Deze week wordt de kersverse gids overal in Hasselt huis aan huis bezorgd. Namens de voetbalvereniging overhandigde Rik Winter de eerste exemplaren aan Herman Knol, van hoofdsponsor Knol Bouw, en aan wethouder Jan van der Poel.

De twintigste jaargang van de presentatiegids toont ook dit jaar weer een inkijkje in de gehele vereniging. Zo zijn er onder meer interviews en verhalen over voetballers, vrijwilligers, sponsoren, bestuur en de rijke historie van de club. De kampioenenpagina is terug van weggeweest en ook bevat worden Heren 1 en Dames gepresenteerd met mooie teamfoto’s. De gids heeft dit jaar een volledig vernieuwde en verfriste opmaak gekregen.

Wie de presentatiegids deze week toch niet op de mat krijgt (bijvoorbeeld Hasselters buiten de bebouwde kom) kan deze vanaf donderdag 6 oktober afhalen in de kantine. De kantine is op zaterdag, dinsdagavond en donderdagavond geopend. Mocht ophalen niet lukken of lastig zijn, dan kan worden gemaild naar presentatiegids@olympia28.nl met vermelding van naam en adres. Dan zal de gids alsnog bezorgd of toegestuurd worden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour