31 maart 2023 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Reusachtig’ thema in kerkdienst met theaterpreek

Geplaatst op: 4 oktober 2022

In de Ontmoetingskerk staat zondagavond 9 oktober weer een zogeheten ‘ontmoetingsdienst’ gepland. De dienst gehouden door GKv en CGK krijgt het thema ‘Reusachtig’ mee. Spreker is Jenne Minnema die een ’theaterpreek’ verzorgt aan de hand van het bijbelverhaal over David en Goliath.

Sinds 2005 spreekt Jenne in diverse diensten en bijeenkomsten. “Hij doet niets liever dan vertellen over God. Hij legt graag op een originele en eigentijdse manier uit om op die manier de Bijbel dichtbij te brengen”, aldus Jeanette Dijkstra van de organiserende kerken.

De dienst is om 19.00 uur en het geld van de collecte is bestemd voor Stichting Otuke.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour