18 april 2024 Gebruikers online: 9
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Beschermheer Bilder feliciteert slagwerkers

Geplaatst op: 6 oktober 2022

Het Wereld Muziek Concours  (WMC) ligt al weer even achter ons. Maar deze week was even alle aandacht op de bijzondere prestatie die de Drumband van Hasselts Fanfare afgelopen zomer leverde in Kerkrade. Burgemeester Eddy Bilder, die ook beschermheer is van de muziekvereniging, kwam officieel de felicitaties overbrengen voor de geleverde prestatie.

Dinsdagavond was de burgervader aanwezig bij de muzikanten evenals ereleden, vrijwilligers en bestuursleden. Op het prestigieuze WMC haalden de slagwerkers van Fanfare een hoge score wat hen een gouden plak opleverde.

De drumband bracht deze avond opnieuw hun WMC-programma ten gehore. Aansluitend sprak Bilder de slagwerkers toe en had lovende woorden over de prestatie, de mooie grote enthousiaste groep en het feit dat ze ook Hasselt hiermee op de kaart zetten.

Als aandenken aan deze wereldkampioenschappen werd er een grote foto van het optreden onthuld door Bilder en voorzitter Winfred Mijnten. De plaat kreeg een mooi plekje naast de foto’s van de vier eerdere deelnames.

De drumband gaat nu weer aan de slag met nieuw repertoire en de nodige nieuwe uitdagingen zoals het NK mars dat volgend jaar in het eigen Hasselt wordt georganiseerd.

Voor nieuwe leden, zowel jong als oud en met of zonder ervaring is dit een mooi moment om aan te sluiten en te starten bij de jeugd- of senioren drumband. Zij ontvangen dan tien gratis lessen die geheel vrijblijvend zijn. Voor meer informatie kan contact worden met Henrieke Jansen via 06 410 658 69 of via de mail drumbandhasseltsfanfare@gmail.com.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour