31 maart 2023 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Succesvol optreden leerlingen Prins Willem Alexanderschool

Geplaatst op: 14 oktober 2022

De kinderen van groep 1 t/m 8 stapten op donderdag 13 oktober in de sporthal in de wereld van Peer. Twee weken lang was er druk geoefend met zang en dans. Het resultaat mocht er zijn. Elke groep had zijn eigen scène. Met een hoofdrol voor groep 7 die een eigen einde had bedacht.

De wereld van Peer gaat over een jongen die aan de verjaardagstaart van de juf heeft gezeten. Zijn klasgenoten zijn daar niet blij mee en daarom besluit Peer ze te verlaten en trekt de wijde wereld in. Hij reist de hele wereld over en wordt een bekende influencer. Maar succes maakt niet gelukkig en Peer verlangt terug naar zijn klasgenootjes en in het bijzonder zijn vriendinnetje Solvei.

Het hele gebeuren werd ondersteund door beelden die de kinderen zelf gemaakt hadden. De sporthal zat vol met ouders, familieleden en andere belangstellenden. Getuige het applaus na afloop was het optreden een groot succes en voor herhaling vatbaar.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour