25 april 2024 Gebruikers online: 11

Olympia’28 delft onderspit tegen DVC Dedemsvaart

Geplaatst op: 15 oktober 2022

Het is Olympia’28 zaterdagmiddag niet gelukt om een goed resultaat te behalen in de thuiswedstrijd tegen DVC Dedemsvaart. De wedstrijd begon hoopgevend met een sterk voetballend Olympia in de eerste twintig minuten.

Maar goede kansen van Ruben Willems en Brian Snijder werden niet verzilverd. Daarna zakten de groenwitten wat weg en bracht Dedemsvaart in de 35e minuut de stand op 0-1 door een corner binnen te werken. In de 55e minuut werd het zelfs 0-2 door een defensieve fout.

In de loop van de tweede helft kopte Jeffrey van de Belt op de lat en ook andere kansen leverden geen aansluitingstreffer op. Dit resulteerde in een eindstand van 0-2.

Na vier wedstrijden, waarvan twee gewonnen en twee verloren, neemt Olympia een plaats in de middenmoot in.