31 maart 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Musicalgroep Hasselt voortaan verder als vereniging

Geplaatst op: 7 november 2022

Foto's Gerrit Slurink

Musicalgroep Hasselt gaat verder als een vereniging. Donderdagavond werd dat moment gevierd in het Teeuwland met ondertekening en het feestelijke aansnijden van een speciale taart om de ‘geboorte’ te vieren.

In 2019 startte een groep enthousiastelingen met de musical Ester. Dat smaakte naar meer. De coronacrisis zorgde voor een gedwongen pauze, maar het enthousiasme onder de deelnemers is gebleven. Inmiddels wordt er al weer een tijdje gerepeteerd voor de volgende uitvoering: Onamé. In het volgende voorjaar verschijnen de leden van de kersverse vereniging op de planken met deze nieuwe musical.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour