31 maart 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Optreden Vincent Corjanus in de bibliotheek

Geplaatst op: 10 november 2022

Vincent Corjanus treed op 21 november op in de bibliotheek in het kader van Nederland Leest. De singer-songwriter wordt ook omschreven als ‘poëziepopper’. Corjanus zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait de artiest al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten.

Hij schreef zeven dichtbundels en maakte de cd ‘Drama & Avontuur’. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

Tijdens de jubileumtour blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist. Het optreden start om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie en aanmelden op bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour