2 december 2023 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia trekt tegen VHK aan het kortste eind

Geplaatst op: 19 november 2022

Foto's: Martien Wursten

In de thuiswedstrijd zaterdagmiddag tegen VHK uit Sint Jansklooster wist Olympia geen positief resultaat te boeken. Na het laatste fluitsignaal stond de eindstand 1-2 op het scorebord.

De eerste kans was voor de thuisploeg: Arjan Bruins schoot na een vlot lopende aanval op de paal. Na 20 minuten strafte VHK een fout in de verdediging af: 0-1. Na de rust nam Olympia het heft stevig in handen. Dit resulteerde in de gelijkmaker van Ruben Willems. Jeffrey van de Belt stuurde Willems een minuut later de diepte in, maar oog in oog met de keeper lukte het de rappe aanvaller niet om te scoren. Wel liep hij bij deze actie een op het oog zware hamstringblessure op. In de 86e minuut lukte het VHK wel om na een vrije trap die door velen werd gemist, het net te vinden. In blessuretijd werd nog een goal van Bram Haasjes afgekeurd vanwege duwen door Thymen van de Berg.

Door deze nederlaag lukte het Olympia niet om op te rukken naar de subtop. De groenwitten staan nu met 10 punten uit 8 wedstrijden in de middenmoot.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour