27 november 2022 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Veel pr’s met clubwedstrijd schaatsers in Thialf

Geplaatst op: 22 november 2022

Trainingsgroep Het Zwartewater deed zaterdag 12 november mee met een clubwedstrijd in Thialf Heerenveen. Deze wedstrijd is alleen voor clubs die trainen op dé schaatsbaan van het land.

De Pupillen begonnen het toernooi met de afstanden 100m en 300m of 100m en 500m. Alle pupillen reden als eerste de 100m. Lisa, Tim, Rhodé, Gideon, David en Fleur reden allemaal een dikke pr. Voor Micha en Mette was dit de eerste wedstrijd, een hele belevenis die zij perfect afronden met een mooie eindtijd.

Vervolgens werd de 500m verreden. Lisa en Gideon wederom een pr, Rhodé reed een strakke rit maar net geen pr., Tim kwam helaas te vallen.De laatste afstand voor de pupillen was de 300m. Micha en Mette reden beiden een prachtige debuut tijd, gevolgd door wederom pr’s voor David en Fleur.

Na de dweil betraden de junioren de arena. Femke, Jefta, Elyse, Robin en Rick reden eerst de 500m. Femke reed sinds lange tijd weer een wedstrijd, dit was even wennen. Voor de anderen was het de 2e wedstrijd dit seizoen, dit resulteerde in vele pr’s.

Jefta en Rick reden de 1500m, waarbij Rick een pr reed. Daarna was het tijd voor de 1000m, Femke en Elyse debuteerde op deze afstand en reden beiden een mooie rit. Robin had de 1000m eerder gereden, en reed een mooie pr.

De trainers Anna, Aniek en Klaes-Maarten konden zeer tevreden zijn met deze mooie resultaten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour