30 september 2023 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing VV Hattem – Olympia’28

Geplaatst op: 24 november 2022

Olympia’28 speelt de negende competitiewedstrijd van dit voetbalseizoen in Hattem tegen de plaatselijke VV. Geen onbekende tegenstander voor de Hasselters en al helemaal niet voor trainer Hans Roeland. Vanaf het seizoen 2016/17 was hij vier seizoenen lang de hoofdcoach van VV Hattem.

In Hattem troffen beide teams elkaar zes maal in competitieverband waarbij Olympia’28 twee keer wist te winnen, drie keer verloor en -vorig seizoen- één keer wist gelijk te spelen. Het werd een 3-3 gelijkspel door doelpunten van Brian Snijder 2x en Ruben Willems voor Olympia’28.

Met twee overwinningen, één gelijkspel en 4 nederlagen staat het team van trainer Herman Oosterhaar op een tiende plaats met 7 punten uit 7 wedstrijden. Olympia’28 zakte zaterdag na het verlies tegen VHK op de ranglijst van een vierde naar een zevende plek met nu 10 punten uit 8 wedstrijden. Daaronder staan drie teams die Olympia’28 voorbij kunnen streven omdat zij een wedstrijd minder hebben gespeeld, waaronder ook tegenstander Hattem. Winst is voor Olympia’28 dan ook zeer wenselijk en noodzakelijk om richting de subtop te kijken en niet nu al in de gevarenzone komen.

Op Sportpark het Achterveen in Hattem wordt traditioneel om 14.30 afgetrapt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH