31 januari 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstworkshop voor mantelzorgers

Geplaatst op: 25 november 2022

Steunpunt Mantelzorg en Contactgroep mantelzorg Zwartewaterland organiseert op 14 december een kerstworkshop voor mantelzorgers. Deze gratis workshop vindt plaats van 10.00-12.00 in Teeuwland Hasselt.

Het is de bedoeling dat de deelnemers een eigen bakje en kerstspulletjes meenemen om van elkaars spullen een nieuw bakje te maken. De organisatie zorgt voor oase, kaarsen, bloemen koffie en wat lekkers. Groene vingers zijn niet nodig en deelnemers helpen elkaar. Ook is er ruimte voor ontmoeting en eventueel delen van eigen mantelzorgsituaties.

Aanmelden voor 8 december bij mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg, l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour