30 januari 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vogelshow in molen De Zwaluw

Geplaatst op: 25 november 2022

Vogelvereniging ‘de Vogelvriend Hasselt’ houdt op 30 november en 1 december een vogelshow in molen De Zwaluw. Door een achttal leden worden 125 vogels tentoongesteld.

De show is voor publiek te bezoeken op woensdag 30 november van 20.00 – 22.00 uur en op donderdag 1 december vanaf 10.00 – 19.30 uur. De 125 vogels zijn verdeeld in verschillende soorten zoals kleur en postuur kanarie, gouldamadine, bichenow en zebravinken, maar ook agaporinden en neophema parkieten. Genoeg mooie kleuren om te bekijken.

Omdat het bestuur van de Vogelvriend onzeker was of er dit jaar een show kon plaatsvinden, is gekozen voor een kleinere opzet met beperkte openingstijden. Daarom is ook besloten om de trouwe sponsoren niet te benaderen voor een bijdrage aan de show. Het bestuur bedankt de sponsoren voor hun bijdrage in de afgelopen jaren en wellicht ook voor in de toekomst.

De uitslagen van de show staan later dit jaar op de vernieuwde website www.vogelvriendhasselt.nl

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour