31 januari 2023 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kinderen bezoeken de Sint in z’n pakhuis

Geplaatst op: 26 november 2022

Foto’s Gerrit Slurink

De Sint zat er zaterdag klaar voor aan de Hoogstraat. Kinderen wisten hem daar te vinden in zijn eigen pakhuis. Daar opende het ‘Gasthuis in de Heilige Stede’ de deuren met de Sint als eerste gast van de Bed & Breakfast.

Volgende week vrijdag is de Sint er nog een keer voor een Meet&Greet met de kinderen. 2 december is hij tussen 16.30 en 18.00 uur te vinden aan de Hoogstraat 16.

Tussendoor gaat hij net als zaterdag ook nog de straat op. Kinderen kunnen op de foto met de Sint, of kunnen hem een verlanglijstje en/of kleurplaat overhandigen. Het pakhuis is mede mogelijk gemaakt door het Pepernotenhuisje aan de Kaai en de Hasselter ondernemersvereniging.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour