31 maart 2023 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Traditioneel kerstconcert in de Ichtuskerk

Geplaatst op: 28 november 2022

In de Ichtuskerk is op zaterdag 17 december weer het inmiddels traditionele kerstconcert. Deze wordt uitgevoerd door het koor Cappella Campen o.l.v. Ab Weegenaar. Medewerkenden deze keer zijn Sara van den Brink met harp en het orgel wordt bespeeld door Luuk Schuurman.

Het koor biedt een gevarieerd programma met o.a. Carols van Rutter en Britten en er is ook gedacht aan samenzang.

De concerten van Cappella Campen zijn een goed bezochte traditie geworden. Het koor voert graag het concert uit in de Ichthuskerk vanwege de sfeer, de akoestiek en het fraaie orgel in deze kerk. De toegang is kosteloos, al wordt er wel na afloop een deurcollecte gehouden om de kosten zoveel mogelijk te dekken.

Iedereen is welkom op zaterdag 17 december om 16.00 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour