10 juni 2023 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zege glipt Olympia uit de handen in slotfase

Geplaatst op: 10 december 2022

Olympia was in Lutten zaterdagmiddag op weg naar een fijne driepunter. Toch hield de thuisploeg het bij een puntendeling door in de laatste minuut de 3-3 te maken. Olympia ging ook al rusten met een 0-1 voorsprong door een treffer van Valery Leusink.

Binnen tien minuten na rust keken de Hasselters toch tegen een 2-1 achterstand aan. Dat duurde echter niet lang want ongeveer met een uur speeltijd op de klok scoorde Henk van den Berg de gelijkmaker. In de 78e minuut bracht Brian Snijder Olympia’28 op voorsprong. Dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor de eindzege met de late gelijkmaker van Lutten SC. Zo gaat de formatie van Hans Roeland de winterstop in als middenmoter met 14 punten. Wel heeft de Hasselter formatie als enige ploeg al elf wedstrijden gespeeld. De competitie heeft met 13 teams een oneven aantal. Alle overige ploegen hebben tien wedstrijden achter de rug. Koploper is Dieze-West met 25 punten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour