30 september 2023 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Israel van Dorsten terug naar Zwartsluis

Geplaatst op: 19 december 2022

Hij werd, tegen wil en dank, bekend als één van de ‘kinderen van Ruinerwold’: Israel van Dorsten. Over zijn (jeugd)ervaringen heeft deze oud-plaatsgenoot een boek geschreven: “Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold”. Dinsdag 7 februari keert Israel terug naar Zwartsluis om zijn belevenissen met liefhebbers te delen. Ook zal zijn boek verkrijgbaar zijn en verzorgt Israel een signeersessie. Reserveren voor deze avond is mogelijk vanaf 10 januari.

In de Soete Suikerbol

Voor de voorstellingen van ‘In de Soete Suikerbol’ in Sluuspoort bestaat grote belangstelling. Wie zeker wil zijn van een plaats bij één van de drie voorstellingen, doet er dan ook goed aan om vooraf te reserveren. Dat kan aan de balie van Sluuspoort of telefonisch via 038-3866555.
Op woensdag 28 december is theatergroep Ad Hoc te gast in Sluuspoort en verzorgt daar een leuke voorstelling naar de (bekende) boeken van W.G. van der Hulst. Het is theater voor jong en oud. De voorstelling wordt drie keer opgevoerd: om 14:00, 15:00 en 16:00 uur. Tussen de voorstellingen door zorgt Ilse Roelofsen voor muzikaal vermaak. De entreeprijs is 3,50 euro per persoon.

Met Paul van Gaalen naar Alaska

Internationaal bekend natuurfotograaf én plaatsgenoot Paul van Gaalen komt donderdag 12 januari naar Sluuspoort. Hij neemt die avond de bezoekers mee op een reis naar ‘Het ongerepte Alaska’. Deze avond begint om 19.30 uur. De entreeprijs is tien euro, inclusief een kop koffie of thee.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH