25 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Leerlingen PWA in actie voor Leger des Heils

Geplaatst op: 20 december 2022

De kinderen van groep 6 van CBS Prins Willem Alexander hebben zich in de afgelopen weken van hun beste kant laten zien. Samen verzamelden ze spullen voor dak- en thuislozen die door het Leger des Heils opgevangen worden in Kampen en Zwolle en maakten ze kerstkaarten met een mooie boodschap.

“Het was echt geweldig hoe enthousiast de kinderen aan de slag gingen”, zag meester Ruud. “We wilden als klas juist in deze maand iets doen voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Via een collega kwamen we op het Leger des Heils, dat in Zwolle en Kampen rugzakken samenstelt voor dak- en thuislozen. Een heel mooi doel waar wij graag ons steentje aan bijdragen.”

Enthousiast gingen de kinderen aan de slag. Shampoo, tandpasta, handgel, handschoenen, een kam, verschillende etenswaren en nog veel meer nuttige spullen werden er in de loop van december ingezameld tot de meegestuurde tas bijna uit zijn voegen knapte. Bij het Leger des Heils waren ze er maar wat blij mee, ook met de meegebrachte kerstkaarten. “Hier gaan we heel veel mensen blij mee kunnen maken”, aldus een medewerkster.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour