31 maart 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Programma Eindejaarsavondzang in Grote Kerk

Geplaatst op: 21 december 2022

Zingend het jaar uit met Marco den Toom en Bert Noteboom vanuit de Grote Kerk van Hasselt.

Op vrijdag 30 december is er een eindejaarsavondzang in de Grote Kerk van Hasselt. Er zullen liederen en psalmen gezongen worden passend om aan het eind van het jaar te zingen. Marco den Toom zal het orgel bespelen. Bert Noteboom heeft de algehele leiding.

Het duo Bert en Marco zijn bekend van de beroemde mannenzangavonden vanuit Katwijk aan Zee. Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor mannen. Vrijdag 30 december is iedereen welkom. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De avond begint om 19.30 uur. Na afloop van de avond krijgen de bezoekers een heerlijke oliebol.

Deze avond zal er een collecte gehouden worden voor Stichting Geloof in Groningen (www.geloofingroningen.nl) en voor de onkosten. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour