30 september 2023 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Loterij Olympia’28 tijdens nieuwjaarsreceptie 

Geplaatst op: 21 december 2022

Olympia’28 trapt het nieuwe jaar 2023 af op zaterdag 7 januari. Net als precorona opent de middag met een mixtoernooi (voor junioren onder 19 en senioren) en is aansluitend de receptie in de kantine. Ook zal dan de trekking van de nieuwjaarsloterij onder leiding van de notaris plaatsvinden. Aansluitend aan de nieuwjaarsspeech van de voorzitter zullen de hoofdprijzen live worden getrokken.

Sponsoren en lokale ondernemers hebben wederom mooie prijzen voor de loterij beschikbaar gesteld. Hiervoor wil Olympia’28 hen zeer bedanken. Loten kosten vijf euro per stuk en kunnen vanaf heden digitaal worden aangeschaft via het betaalverzoek en overmaken. Naast kans op mooie prijzen, steun je met je lotenaankoop bovenal ook Olympia’28. Ook zal Olympia met een deel van de inkomsten een cheque overhandigen aan Zwartewaterland Helpt van de radiomarathon voor de Fleur Bloemenstichting.

Voor meer informatie en de betaalwijzen zie de website van Olympia’28: https://olympia28.nl/news/view/loterij-olympia-28-tijdens-nieuwjaarsreceptie

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH