31 maart 2023 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aantal inschrijvingen Oliebollenloop loopt op

Geplaatst op: 27 december 2022

Al meer dan 125 deelnemers hebben zich aangemeld voor de traditionele Oliebollenloop. Organisator Trainingsgroep Zwartewater is blij met alle aanmelding na twee jaar van ‘coronastilte’. Meer hardlopers kunnen nog tot 30 december 17.00 uur online inschrijven of oliebollenloophasselt.nl. De inschrijfkosten voor de kids runs bedragen 2,50,- euro. Voor volwassenen zijn de kosten 8,- euro. Van elke inschrijving komt er 1,- euro ten goede van stichting de Veldschuur.

Afstanden

Voor de kinderen tot en met 8 jaar is er de Slomp en de Graaf Kids Run van 1.000 meter (start 9.45 uur). Voor de kinderen van 9 tot en met 12 jaar is er de Kontento kids run van 1.500 meter (start 10.10 uur). Om 10.45 uur start de Binthout 4 Engelse mijl en om 10.50 uur de Bakker Blom 8 Engelse mijl.

Parcours

Het parcours van de Kids runs bestaat uit 2 of 3 rondes van 500 meter met start en finish bij de Veldschuur. Via het fietspad gaat het parcours over de parkeerplaats weer terug naar start/finish.Ā Het parcours van de 4 en 8 Engelse mijl gaat vanaf de Veldschuur via het fietspad richting Zwartewatersklooster met een keerpunt op de Zwartewaterkloosterweg. Het rondje wordt tegen de klok in gelopen. Deelnemers van de 8 Engelse mijl lopen dit parcours twee keer.

De start/finish is bij de Veldschuur Bid en Werk, Wijkweg 2 in Rouveen. Het hele parcours is te bekijken op www.oliebollenloophasselt.nl. De organisatie verzoekt mensen zoveel mogelijk met de fiets te komen vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Alle hardlopers ontvangen bij de finish warme chocolademelk aangeboden door Kontento en een oliebol gebakken door Bakker Blom. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een houten medaille die is gemaakt door Binthout houtbewerking. Voor de nummers 1, 2 en 3 van de Kids runs zijn er Oliebollenlooptrofeeƫn.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour