30 september 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Spannende biljartstrijd én gezelligheid in Onder de Luifel

Geplaatst op: 2 januari 2023

Biljartvereniging Ons Genoegen hield kort voor de jaarwisseling het toernooi ‘Tien over de Rooie’ in Onder de Luifel. Op de strakke groene lakens in het café streden vrijdag 24 deelnemers om de eer. Het werd een heus Zwartewaterlands kampioenschap, want deelnemers uit meerdere kernen waren vertegenwoordigd. Harry de Graaf uit Zwartsluis was de beste biljarter. In de finale versloeg hij Hasselter Petrit Sterenberg die tweede werd.

Plaatsgenoot Tim van der Werf eindigde als derde. Sluziger Roelof Boezen werd vierde. Deze vier wonnen allemaal een vleespakket.
De deelnemers startten vrijdagmiddag om 15.00 uur na een loting in verschillende poules. Het leverde een heftige strijd op met spannende partijen tot het eind. Naast competitiviteit was er ook plaats voor gezelligheid met een kop snert.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour