31 maart 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ons Genoegen viert 60-jarig bestaan met huldiging en prijsuitreiking

Geplaatst op: 9 januari 2023

Biljartvereniging Ons Genoegen hield zaterdag een bijzondere feestavond in het clubgebouw onder het dak van Onder de Luifel. Na de periode vol coronabeperkingen wilde de vereniging nog het een en ander inhalen. Het 60-jarig bestaan van de biljartvereniging werd gevierd en een aantal jubilarissen werd in het zonnetje gezet. Ook ontvingen de winnaars van het seizoen 2021, dat kon worden afgemaakt, alsnog hun prijs. 

Voorzitter Bonne Rozema hield een welkomstwoord en reikte de prijzen uit. Penningmeester Petrit Sterenberg vervolgde met het ophalen van enkele memorabele momenten verbonden aan de jubilarissen. Daarin was er speciale eer voor Roelof Regeling. Met zijn zestig jarig lidmaatschap is hij lid van het eerste uur. Hij is dan ook al erelid, en met het 50-jarige bestaan van Ons Genoegen bovendein geridderd.

Andere jubilarissen waren Tinus Boer (50 jaar), Rijk Vriesinga (40 jaar), Petrit Sterenberg 35 jaar, John van Gelder (30 jaar), Bonne Rozema (28 jaar) en Inge Boelhouwer (25 jaar). Aansluitend werd er gezamenlijk een groot gourmet gehouden en was er een karikatuurtekenaar die iedereen vereeuwigde op zijn eigen wijze.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour