30 september 2023 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hersenstichting zoekt collectanten

Geplaatst op: 12 januari 2023

De collecteweek van de Hersenstichting is de eerste collecte in het nieuwe jaar. Van 30 januari tot en met 4 februari 2023 gaan onze enthousiaste collectanten weer op pad. Zij collecteren voor meer onderzoek naar hersenaandoeningen. De collecteorganisatie in de gemeente Zwartewaterland kan nog goed nieuwe collectanten gebruiken.  

Joke Berendsen is vertegenwoordiger in Zwartewaterland namens de Hersenstichting. Zij vertelt: “Helaas hebben al meer dan 4 miljoen Nederlanders een hersenaandoening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk. En als we niets doen, wordt dit aantal alleen nog maar groter. Met het collectegeld, financieren wij onderzoek en innovaties, geven we voorlichting en zetten we het belang van onze hersenen overal op de agenda. De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.”

Meer informatie en aanmelden? Bel 070- 360 48 16, of kijk op www.hersenstichting.nl/collecte.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour