2 december 2023 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wordt jouw hond snuffelkampioen?

Geplaatst op: 16 januari 2023

(Adv.) Kom zaterdag 21 januari tussen 13:00 en 16:00 uur samen met jouw hond naar Welkoop Hasselt en doe mee aan het snuffelparcours in de winkel. De snelste viervoeter die bij alle onderdelen de snacks weet te bemachtigen wordt snuffelkampioen.

Elke deelnemer krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis. In het kader van de nationale weegdag organiseren wij dit snuffelparcours. Door jouw hond te blijven uitdagen zal hij/zij zowel lichamelijk als mentaal in topconditie blijven. Het is altijd leuk om samen met de hond denkspelletjes te spelen. Deze kunnen jullie samen uit gaan proberen in het snuffelparcours.

Je kunt overigens ten alle tijde bij ons terecht (tijdens openingstijden) om de hond te komen wegen op onze weegschaal. Ook tijdens het snuffelkampioenschap staat een medewerker voor je klaar om een uitgebreid advies te geven over het gewicht van jouw hond.

We zien jullie graag op zaterdag 21 januari 2023!

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour