31 maart 2023 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

In Balans, meer voor hetzelfde geld 

Geplaatst op: 18 januari 2023

Wie heeft er niet mee te maken dat alles duurder wordt. Juist in een tijd waarin extra warme kleding goed van pas komt en goedwerkende ICT apparatuur waarmee we het worldwide web op kunnen een must is.

In Balans in Hasselt is dan een belangrijke partner in crime. Daar treft u goede betaalbare tweede kans kleding en net als een goedwerkende schone niet van nieuw te onderscheiden laptop en telefoon voor een passende prijs.

In een wereld van gooi maar weg en koop maar nieuw, is In Balans het andere geluid. Het geluid van duurzaam omgaan met spullen en vooral ook duurzaam omgaan met elkaar. Bij In Balans vinden veel mensen, die wel even wat extra’s kunnen gebruiken, weer voldoening in het leven. Samen maken we de wereld een beetje mooier met elkaar.

Iedereen is van harte welkom aan de Mulerstraat 52 om een kijkje te nemen in de winkel, voor een praatje en een kopje koffie. Ook kleding die een twee kans verdient is welkom.

Mocht het niet lukken langs te komen, neem dan een kijkje in de webshop via https://inbalanshasselt.nl/winkel/ 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour