31 januari 2023 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Goud voor Hasselts gymtrio in Dinxperlo

Geplaatst op: 23 januari 2023

In het Achterhoekse Dinxperlo kwamen zaterdag twee teams van Sportvereniging Hasselt in actie. Het E-senioren trio bestaande uit Tamira van der Horst, Elise van den Belt en Marit Douma behaalde daar een eerste. De dames wisten de zenuwen te bedwingen en lieten een prachtige swingende oefening zien, beloond met 22.350 punten.

Later op de middag was het D-senioren duo, Myla Worst en Phileine Hoeve aan de beurt. Zij acteren dit jaar op een hoge niveau, maar lieten wel weer een mooie strakke oefening zien. Hierdoor kwamen zij op een punten totaal van 21.360 en werden ze knap 5de in deze categorie.

Zaterdag 4 februari komen vijf andere teams van SV Hasselt in actie in Groenlo.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour