31 maart 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselters in de rij voor kaarten toneelvoorstellingen

Geplaatst op: 28 januari 2023

Foto's: Gerrit Slurink

Al jarenlang trekt de Hasselter Toneelgroep volle zalen met haar jaarlijkse voorstellingen. Ook dit jaar hoeft de groep zich geen zorgen te maken om lege stoeltjes. Zaterdagochtend was de kaartverkoop voor de vijf voorstellingen waarvoor Hasselters rond 10.00 uur in de rij stonden tussen de kramen van de zaterdagmarkt.

Henk Woelderink staat als een van de verkopers achter toonbank: “De kaartverkoop gaat als een trein, de laatste avond was binnen tien minuten uitverkocht, voor de overige avonden zijn nog kaarten te koop bij Tuinman”, meldt hij zaterdag rond het middaguur. “Fijn dat er weer zoveel belangstelling is na drie jaar afwezigheid door corona.” Wie nog kaarten wil moet er snel bij zijn. Betaling geschiedt alleen contant.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour