20 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wesley Volken opvolger Stefan Post bij Olympia 2

Geplaatst op: 7 februari 2023

Wesley Volken (l) en Jordy van den Bosch (r) namens de TC

Wesley Volken wordt de nieuwe trainer van Olympia’28 heren 2. Met ingang van komend seizoen 2023-2024 neemt hij het stokje over van Stefan Post. Afgelopen zaterdag werd de nieuwe aanstelling bekrachtigd in het sponsorhome. Daarmee schuift de huidige trainer van JO19-1 door naar zijn eerste trainersfunctie bij de senioren.

Wesley Volken (27) besloot afgelopen zomer te kiezen voor het trainerschap en stopte daarvoor zelf met voetballen. In zijn eerste seizoen als trainer bij Olympia’28 heeft de inwoner van Zwartsluis een dusdanige indruk gemaakt dat hij werd gevraagd voor de vrijgekomen functie. Volken hoefde er naar eigen zeggen niet lang over na te denken. “Het bevalt me uitstekend bij Olympia’28 en ik kom graag op de club. Daarbij ‘klopt’ het hele plaatje nu gewoon. Er stroomt een groot aantal jongens van mijn huidige groep door naar de selectie-elftallen. Dat maakt de stap ook kleiner dan het lijkt. Het is echt een talentvolle groep en ik zie zeker mogelijkheden voor de komende jaren. Erg leuk om daar nu in te stappen.”

Naast Volken is de Technische Commissie blij met de nieuwe stap in de trainerscarrière van Volken. Jordi van den Bosch namens de Technische Commissie: “Wesley heeft zich huidig seizoen bewezen als een zeer goede trainer bij de JO19-1. Aan Wesley nu de taak om de doorstromende jeugd verder door te ontwikkelen en mogelijk spelers klaar te stomen voor ons vlaggenschip.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour