25 april 2024 Gebruikers online: 50
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Spelers Toneelgroep stralen na jaren weer op de planken

Geplaatst op: 13 maart 2023

Foto's: Gerrit Slurink

Na jaren wachten en oefenen mochten ze afgelopen weekend weer het podium op. De leden van de Toneelgroep Hasselt stonden na drie jaar eindelijk weer op de planken voor een volle zaal. Uit de rijen met de voorverkoop bleek al dat veel Hasselters de toneelclub niet vergeten waren. En de bezoekers werden niet teleurgesteld, blijkt uit de vele enthousiaste reacties van bezoekers op de voorstelling ‘Eigen Schuld is Goud Waard’.

Vrijdag en zaterdag was De Schakel uitverkocht, net als voor de voorstellingen van 17 en 18 maart. Alleen voor donderdag 16 maart zijn een paar kaartjes beschikbaar. Deze zijn nog voor 7,50 euro te koop bij Foto Tuinman aan De Markt voor 7,50, koffie en cake inbegrepen.

De voorstellingen van Toneelgroep Hasselt waren in maart 2020 een van de eerste grote activiteiten die van de kalender gingen in Hasselt vanwege de coronamaatregelen. Na twee voorstellingen mét publiek ging toen de streep door de resterende uitvoeringen. Ook afgelopen twee jaar was het om dezelfde reden nog niet mogelijk om voor volle zalen te spelen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour