19 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

SCAB plaatst opvallende ‘Loesje-posters’

Geplaatst op: 14 maart 2023

Foto's: Corrie Folkersma

Op diverse plekken in de binnenstad van Hasselt zijn er ‘Loesje-posters’ verschenen. De opvallend gekleurde posters met leuzen zijn in het donker aangebracht door bestuurs- en werkgroepleden van de SCAB.

“Alle teksten verwijzen naar de SCAB (website) en wat die voor Hasselt kan en wil betekenen. De leden van bestuur en werkgroepen hebben samen meegedaan aan een workshop van Loesje. Samen teksten verzinnen in de stijl van Loesje, verrassend en raak!”, vertelt Corrie Folkersma van de SCAB.
“Daarna hebben we allemaal een tekst verzonnen waarmee we de SCAB onder de aandacht kunnen brengen. De acht mooiste teksten zijn op posterformaat afgedrukt. Met deze plak-actie in de binnenstad hopen we veel mensen naar de website SCAB met de activiteiten te lokken. (www.scabhasselt.nl)”

Iedereen die dat wil, kan zich via de website opgeven om gratis de maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen; vriend worden via de website kan natuurlijk ook. Corrie: “Voor minimaal 15 euro per jaar ben je al donateur van de SCAB en krijgt u bijvoorbeeld korting op de film en andere activiteiten. En met de vriendenbijdrage kunnen we ook meer activiteiten gaan ontwikkelen. Hoe meer vrienden hoe meer ‘cultuurvreugd’.”

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour