31 maart 2023 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Badminton Allotria organiseert reünie toernooi

Geplaatst op: 15 maart 2023

Badminton Allotria organiseert op woensdag 19 april het grote reünie toernooi in de sporthal. Organisatoren Annette Sietsma, Inge Pluim en Yvonne Kisjes hebben alles uit de kast getrokken om er in samenwerking met de toernooicommissie een geweldig toernooi van te maken.

Waarom een reünie toernooi? Badminton is een heerlijke sport voor jong en oud en om al onze oud-leden de kans te geven om deze sport opnieuw te ontdekken is het idee voor dit toernooi ontstaan, aldus Annette Sietsma. Inge Pluim vult aan: ”Om niet helemaal ongetraind op de baan te staan, is er de mogelijkheid om in de voorafgaande drie weken aan het toernooi, de spieren weer te trainen.”

Naast oud-leden is ook iedereen welkom die kennis wil maken met badminton. Het spelen staat voorop, maar ook herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en een drankje is al een deelname waard. Tijdens deze avond worden loten verkocht en kinderopvang “Bij Marloes” sponsort met geweldige prijzen. Aanmelden kan tot 5 april via: allotriareunietoernooi@gmail.com

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour