20 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Walking Football afgetrapt bij Olympia’28

Geplaatst op: 28 maart 2023

De kop is eraf voor het walking football in Hasselt. Afgelopen woensdag was de eerste training bij Olympia’28. Voor de gekomen voetballers was het ook de eerste kennismaking met deze nieuwe voetbalvariant. Na deze geslaagde aftrap is komende woensdag alweer de volgende sessie. Hierbij hoopt Olympia’28 weer meer walking footballers te verwelkomen.

Voor de training werden verhalen van ‘vroeger’ opgehaald en werd er gezellig afgetrapt onder genot van een bakje koffie. Na de koffie mochten de heren aan de bak. De training stond in het teken van een goede warming-up, dribbelen, pass- en trapoefeningen, en natuurlijk doelpunten maken. Na afloop konden de mannen aan hun welverdiende frisje.

Aanstaande woensdag is de volgende sessie en kunnen de walking footballers weer aan de bak. Om 9.30 uur staat de koffie klaar en 10.00 uur start de training. De training wordt afgesloten met nog een bakje koffie of fris. Wie alleen koffie wil drinken of eerst even wil kijken bij een training, is ook van harte welkom.

Trainingen worden gegeven en begeleid door Patrick Reuvekamp, speler van de eerste selectie. Bij vragen stuur hem dan een mail via walkingfootball@olympia28.nl. Vooraf aanmelden voor de training is niet nodig.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour