30 september 2023 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ontmoetingsdienst met Delise en Rise Up.

Geplaatst op: 14 april 2023

In de Ontmoetingskerk is op zondagavond 16 april vanaf 19.00 uur weer een ontmoetingsdienst. Deze keer verzorgt Delise de invulling van de avond.

Singer-Songwriter Delise schrijft Nederlandstalige popliedjes. Ze heeft een eigentijdse en unieke sound en wil met haar liedjes verhalen vertellen. Ze schrijft haar liedjes vaak naar aanleiding van een proces waar ze zelf doorheen gaat. Daarbij is haar christelijk geloof een onmisbare inspiratiebron.

Tijdens de ontmoetingsdienst laat Delise haar liedjes horen en neemt ze ons mee in het verhaal achter haar muziek onder het thema: ‘Ik ken je’. Met de liedjes wil ze aan het denken zetten en bemoedigen. Natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang. Dit vindt plaats in samenwerking met Rise Up (jongeren zanggroep uit Hasselt).

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH