30 september 2023 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Openluchtdienst in Van Stolkspark in het Asselts dialect

Geplaatst op: 31 mei 2023

Van Stolkspark

Van Stolkspark

De Baak en de Ichthuskerk houden op zondag 11 juni aanvang 10.00 uur een gezamenlijke openluchtdienst bij de muziekkoepel in het Van Stolkspark.

In deze dienst zal ds. Klaas van de Kamp uit Kampen voorgaan. Hij is bekend van de Kerstnachtdiensten in de streektaal bij RTV-Oost. Thema van deze dienst is “A’j dialect proatn, smàk ‘t eetn anders”. Alle teksten, liederen en lezingen zijn vertaald in het Asselts dialect. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door een ensemble van het Christelijk Fanfarekorps Irene. Iedereen is van harte welkom maar wordt wel verzocht om een eigen stoel of kleedje mee te nemen. Als de weersomstandigheden zo zijn dat de dienst niet in het park gehouden kan worden, dan wordt er uitgeweken naar De Baak aan de Oudendijk 2.

Voor de kinderen is er opvang met een eigen programma op een ander deel van het park. Voor de allerkleinsten is er crèche in de Schakel. Na afloop van de dienst is er tijd om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH