30 september 2023 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Welkom in bruisende huiskamer bibliotheek

Geplaatst op: 15 september 2023

De Bibliotheek Hasselt ontpopt zich steeds meer als bruisende huiskamer. Naast lezen en leren, is het ook de plek om te ontmoeten en te genieten. Zo zijn inwoners in het kader van Burendag van harte welkom om op zaterdag 23 september tussen 10.00 en 12.00 te komen genieten van een kop koffie met wat lekkers en een gezellig praatje.

Een ander voorbeeld is de leesclub voor thriller-liefhebbers, die iedere laatste donderdag van de maand onder het genot van een kop koffie een spannend boek bespreekt. Deze maand komt de club op 28 september om 19.30 uur bij elkaar om De Studente van Tess Gerritsen en Gary Braver te bespreken. Wie deze maand aan wil haken, kan het boek lenen in de bibliotheek of via www.onlinebibliotheek.nl.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden voor deze of andere activiteiten in de bruisende huiskamer op www.bibliotheekzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH