30 september 2023 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia drie keer ongeslagen maar bekert toch niet verder

Geplaatst op: 18 september 2023

Foto Freddy Schinkel

Olympia’28 speelde zaterdag in Genemuiden haar derde en laatste bekerwedstrijd van de poulefase. Na ruim 90 minuten was 1-1 de eindstand tegen Genemuiden 2, wat niet voldoende was om verder te komen in het toernooi. Het Genemuider team had uiteindelijk een beter doelsaldo en liet Olympia nipt achter zich in de eindstand.

In Genemuiden kwam Olympia’28 in de 1e helft op achterstand. Ondanks enig overwicht van SC Genemuiden bood Olympia’28 de hele wedstrijd goed tegenstand. De beloning kwam vlak voor het eindsignaal toen Patrick Reuvekamp de 1-1 scoorde.

Ondanks de uitschakeling verloor de ploeg van trainier Edwin Duim niet en kan het terugkijken op een prima bekercampagne. Eerder won Olympia van Blokzijl en DESZ.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH