30 september 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Topprestratie majorettes Next Generation Hasselt

Geplaatst op: 18 september 2023

De jonge majorettes van de Hasselter vereniging Next Generation boekten zaterdag een aantal mooie resultaten, zowel individueel als in teams. De wedstrijd in Wezep was een meetpunt voor het niveau van de vereniging. “Het is gebleken dat we er als vereniging goed voor stonden, uitstekend zelfs”, aldus Annelies van den Berg namens Next Generation.

“Waar het voor de duo’s nog niet helemaal wilde lukken, behaalden de solo’s een mooi resultaat. De teams behaalden zelfs de hoogste scores die ze ooit behaald hadden.”

Het leverde solo Lieke Breukelman een mooie eerste plaats op en dat terwijl ze pas voor het eerst solo mee deed. Het A-team behaalde een mooie tweede plaats. Het B-team was de kers op de taart. Zij behaalden een schitterende 1e plaats en werden ‘star of the day’. Terwijl ook zij pas voor het eerst in deze samenstelling meededen.

Annelies: “Als vereniging hebben we enorm genoten van deze gezellige, succesvolle wedstijddag. Next Generation Hasselt kijkt dan ook al erg uit naar 7 oktober. Die dag organiseren zij in de Anna van der Breggen Sporthal zelf een eigen wedstrijd. Met een vol programma beloofd dat ook een fantastische dag te worden.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour