2 december 2023 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing Delfstrahuizen – Olympia’28

Geplaatst op: 16 november 2023

Komende zaterdag 18 november staat de zevende competitieronde op het programma met de uitwedstrijd in Delfstrahuizen. Voor Olympia’28 een onbekende tegenstander. Delfstrahuizen staat sinds 1934 ingeschreven bij de KNVB en bestaat volgend jaar dus 90 jaar.

Het team van trainer Klaas Jongsma vinden we na twee overwinningen, twee gelijke spelen en twee nederlagen terug op een achtste plaats met 8 punten. Olympia’28 doet daar niet voor onder en staat een plaats hoger waarin alles hetzelfde is behalve dat de ploeg twee keer meer wist te scoren maar ook 2 doelpunten meer tegen kreeg. Delfstrahuizen speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk bij Oudehaske.

Wil Olympia aanhaken bij de subtop dan zal de formatie de komende twee wedstrijden in ieder geval moeten winnen. Volgende week ontvangt Olympia’28 namelijk SVN uit Nijeveen dat net zoveel punten heeft als Olympia’28 en Delfstrahuizen maar met een beter doelsaldo op een zesde plaats staat.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour