24 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Actiemiddag Milan

Evenement op: zaterdag 6 mei 2017 -15:00 - 17:00

Event Navigation

Ook dit jaar zet de Hasselter Opkikkerambassadeur Milan zich weer volledig in voor de stichting. Het hele jaar door zamelt hij natuurlijk mobiele telefoons in voor de Mobieltjesactie van Stichting Opkikker en ook dit jaar sluit hij dat weer af met een leuk Opkikker evenement. Zaterdag 6 mei aanstaande is er tussen 15:00 en 17:00 uur een ‘Koffie Afternoon’.

Hasselt Hanzestad Marketing heeft de Werkplaats aan de Kaai nummer 5 voor de gelegenheid beschikbaar gesteld. Hier kunnen bezoekers een kopje koffie of thee met wat lekkers kopen voor het goede doel. Verschillende bakkers en thuisbakkers hebben hun medewerking toegezegd en zullen zorgen voor heerlijke koek en gebak bij de koffie. De koffie en thee wordt door Hanzestad Hasselt Marketing verzorgd. Ondertussen kunnen bezoekers genieten van het jeugdorkest van Hasselts Fanfare, samen met enkele leden van Irene. Zij zullen een aantal nummers ten gehore brengen. Als klap op de vuurpijl is als ‘Special Guest’ niemand minder dan pianovirtuoos Jan Vayne bereid gevonden een paar liedjes (mee) te laten spelen!

Dan is er nog bij mooi weer een springkussen voor de kleintjes en ook zijn er leuke prijsjes te winnen tijdens een verloting en een kleurplaatactie. Neem je oude mobieltjes mee, want voor ieder ingeleverd mobieltje gaat er een lootje in de pot die meedingt voor de prijzen. De lootjes zijn overigens ook los te koop. Alle opbrengst van deze dag gaat voor 100% naar Stichting Opkikker. Dit zal tijdens de ambassadeursdagen worden aangeboden.
Milan hoopt op een geslaagde middag en een grote opkomst. Wil je meer informatie en de link voor het downloaden van de kleurplaat? Kijk dan op de Milans Facebookpagina op: www.facebook.com/ opkikkerambassadeurmilan