23 januari 2021 Gebruikers online: 12
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Adventsconcert IJsselmond en Rejoice

Evenement op: zaterdag 8 december 2018 -20:00 - 22:30

Event Navigation

Zaterdag 8 december aanstaande geeft het Gereformeerd Mannenkoor IJSSELMOND uit Hasselt, o.l.v.. Marinus ten Napel en het Christelijk Jongerenkoor REJOICE van Urk o.l.v. Jelle Jan Loosman een adventsconcert.

“In aanloop naar kerst een mooi moment om een concert te geven. Een periode van verwachting, uitzien naar de komst van Jezus naar de aarde. In verschillende liederen zal die gebeurtenis worden bezongen. Beide koren brengen een gevarieerd programma dat afgewisseld wordt met samenzang en een instrumentaal intermezzo”, aldus de organisatie.

Daarnaast zal een vocaal intermezzo worden gegeven door Annelien Westhuis en Jasmijn v.d. Beek. Voor de begeleiding van beide koren zullen de dirigenten elkaar afwisselen, daarbij zal Margriet Huls-Bosma haar bijdrage geven met het bespelen van de dwarsfluit.

Een bijzondere samenloop dat beide koren onder leiding staan van een dirigent afkomstig van Urk. Ze hebben beide ruime ervaring in het begeleiden en bespelen van orgel en piano en hebben elkaar op muzikaal vlak al vaker getroffen.

Plaats van het concert : Ontmoetingskerk

De Weedebrink 1

Aanvang 20:00uur,

Entree is gratis ( collecte bij de uitgang )